Choose Your Language

Bij aankoop van een Worldwin ansichtkaart van Worldwin-postcard.com kan je mee te doen aan de lot trekking om kans te maken kans op een droom vakantie voor twee in Tasmanië, Australië, naar een plek van jou keus! En, als je een Worldwin ansichtkaart aan je vrienden verzendt, dan ontvangen zij een opvolg prijs als jij een van de winnaars bent. Tasmanië is een ijland staat met een schitterende natuur schoonheid, met wereld beroemde wildernissen, kilometers van ongerepte stranden en het bezit ook de gezelligste dorpjes van de gehele Australiese werelddeel. En dit allemaal verijkd door de vriendlijkheid van de Tasmaniës zelf met hun gemoedelijke en ontspannen levensstijl. Je bent van harte welkom om te genieten van onze overvloed aan goede voedsel en wijnen. Wij zijn heel zeker van dat als je mee doet aan onze lot trekking en dat als je een winnaar bent, dat je een wonderlijke verblijf zal ervaren, en dat je keer op keer terug zal willen komen.

Koop van een ansichtkaart en doe mee aan de lot trekking. 1ste Prijs: Een vakantie voor twee in Tasmanië, Australië met $5.000 kontant geld zodat je kan genieten van de verse opbrengst van land en tuinbouwgroei in Tasmanië, en van de schone wilderniss van dit ijland van rust en vermaak.

Trek voordeel van onze aanbod en win niet alleen voor jouzelf, maar ook opvolg prijzen voor wie de ansichtkaart ontvangt dat jij aan hun had door gestuurt.

Tasmania Beem Co. - WWFC

Doe nou mee en koop een ansichtkaartje voor jezelf en voor anderen om de bij-prijzen te winnen en deze zijn als volgt: 10 prijzen ter waarde van $200; 25 prijzen ter waarde van $100; 50 prijzen ter waarde van $50; 500 prijzen ter waarde van $20; en 1000 prijzen ter waarde van $10.

Regels en voorwaarden: Alle winnaren worden door de post vermeld. Alle prijzen worden besloten aan het einde van elke verkoops actie.